Punčový rez 50g
Kód: 186Súvisiaci tovar
Šamrola je krehký trubičkový dezert z lístkového cesta, plnený nadýchaným snehom z vaječných bielkov. Jej jemná sladkosť a ľahká štruktúra ju robia neodolateľnou klasikou medzi...
Talianska verzia slávneho krémešu s jemným šľahačkovým krémom. MINIMÁLNE MNOŽSTVO NA OBJEDNÁVKU 5KS
MINIMÁLNE MNOŽSTVO NA OBJEDNÁVKU 5 KS Tradičný a obľubený zákusok, naviac je bez lepku.
Ananásový rez je osviežujúci dezert s jemným piškótovým cestom, lahodným krémom a šťavnatými kúskami ananásu. Dokonalá harmónia sladkej a ovocnej chuti, ktorá poteší vaše...
Podrobný popis
1.Obilniny obsahujúce lepok ( t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2.Kôrovce a výrobky z nich
3.Vajcia a výrobky z nich
4.Ryby a výrobky z nich
5.Arašidy a výrobky z nich
6.Sójové zrná a výrobky z nich
7.Mlieko a výrobky z neho
8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9.Zeler a výrobky z neho
10.Horčica a výrobky z nej
11.Sezamové semená a výrobky z nich
12.Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/ kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2
13.Vlčí bôb a výrobky z neho
14.Mäkkýše a výrobky z nich
Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica2000/13/ES, pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004 - 100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín (v znení výnosov č.1761/2005 - 100, č. 3069/2005 - 100, č. 3493/2005 - 100 a č. 2319/2007 - 100). Každý prevádzkovateľ musí zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušná otravina alebopokrm pripravený z takejto potraviny obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.