Francúzsky Jablkový koláč
Kód: 279Súvisiaci tovar

Malinový koláč s tvarohom – dokonalé spojenie jemného tvarohového krému a kyselkavých malín na lahodnom ceste. Celý koláč vieme nakrájať na 12 ks.

Čučoriedkový koláč s tvarohom – lahodná kombinácia šťavnatých čučoriedok a jemného tvarohového krému. Tento koláč spája sviežu ovocnú chuť s krémovou jemnosťou, ideálny na každú...

Kysnuté Bratislavské rožky Tradičné jemné pečivo z maslového cesta, plnené bohatou makovou alebo orechovou náplňou, tvarované do charakteristického rožka. Každý rožok je...

Moravské koláče – tradičné, ručne robené koláče s nadýchaným kysnutým cestom, tvarohom, hrozienkami a slivkovým lekvárom. Ich jemná štruktúra a bohatá náplň sú zárukou pravej...
Podrobný popis
Francúzsky jablkový koláč
Lahodná kombinácia šťavnatých jabĺk, sladkých marhúľ, sušených hrozienok a chrumkavých vlašských orechov. Tento francúzsky jablkový koláč je skvelou voľbou pre milovníkov ovocných dezertov s jemnou, vyváženou chuťou. Odporúčame servírovať zohriaty alebo v izbovej teplote
✔ Počet porcií: 12 ks (každá porcia 125 g)
✔ Minimálna trvanlivosť: 3 dni pri správnom skladovaní
✔ Alergény: obilniny obsahujúce lepok (piškóty), vajcia, orechy (vlašské orechy), mlieko
Ideálny na rodinné oslavy, posedenia pri káve alebo ako dezert na spríjemnenie dňa. Stačí ochutnať a neodoláte!

MINIMÁLNE MNOŽSTVO NA OBJEDNÁVKU 5 KS Tradičný a obľubený zákusok, naviac je bez lepku.

Minimálne objednateľné množstvo 5 kusov. Tradičný zákusok podľa originálnej receptúry.

Kokosovo-marhuľový rez sa skladá z jemného vanilkového cesta, kokosovo-tvarohového krému a vrstvy marhuľového kompoté, ktorá dezertu dodáva sviežu ovocnú chuť. Zákusok je...

Ovocný želé rez je ľahký a svieži dezert s nadýchaným piškótovým cestom, jemným tvarohovým krémom a vrstvou lesného ovocia zaliateho v želé. Ideálna voľba pre milovníkov...

Šamrola je krehký trubičkový dezert z lístkového cesta, plnený nadýchaným snehom z vaječných bielkov. Jej jemná sladkosť a ľahká štruktúra ju robia neodolateľnou klasikou medzi...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.