Ananásový rez 40g
Kód: 193Súvisiaci tovar
MINIMÁLNE MNOŽSTVO NA OBJEDNÁVKU 5KS Tradičný a obľubený krémový zákusok.
Minimálne objednateľné množstvo 5 kusov. Tradičný zákusok podľa originálnej receptúry.
MINIMÁLNE MNOŽSTVO NA OBJEDNÁVKU 5 KS Tradičný a obľubený zákusok, naviac je bez lepku.
Šamrola je krehký trubičkový dezert z lístkového cesta, plnený nadýchaným snehom z vaječných bielkov. Jej jemná sladkosť a ľahká štruktúra ju robia neodolateľnou klasikou medzi...
MINIMÁLNE MNOŽSTVO NA OBJEDNÁVKU 5 KS Tradičný a obľubený zákusok, naviac je bez lepku.
Podrobný popis
1.Obilniny obsahujúce lepok ( t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2.Kôrovce a výrobky z nich
3.Vajcia a výrobky z nich
4.Ryby a výrobky z nich
5.Arašidy a výrobky z nich
6.Sójové zrná a výrobky z nich
7.Mlieko a výrobky z neho
8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9.Zeler a výrobky z neho
10.Horčica a výrobky z nej
11.Sezamové semená a výrobky z nich
12.Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/ kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2
13.Vlčí bôb a výrobky z neho
14.Mäkkýše a výrobky z nich
Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica2000/13/ES, pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004 - 100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín (v znení výnosov č.1761/2005 - 100, č. 3069/2005 - 100, č. 3493/2005 - 100 a č. 2319/2007 - 100). Každý prevádzkovateľ musí zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušná otravina alebopokrm pripravený z takejto potraviny obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu.
Nadýchané cesto s holandským kakaom, pokropené mandľovým likérom Amaretto, svieži, domáci džem Mišák, pravá parížska šľahačka- smotana 33%, čokoláda 70%, čokoládová poleva,...
Čokoládový korpus, vlastný margot krém, šľahačka a kokos. Decentné zdobenie kúskami Margotky. priemer: 24 cm počet porcií: 12
Kakaový a vanilkový korpus, medzi ktorými sú karamelový a čokoládový krém s kúskami lieskovcov s čokoládovou polevou. priemer: 24 cm počet porcií: 12
Mrkvový orechový korpus s pomarančovou kôrou, mascarpone krém. priemer: 24 cm počet porcií: 12
Kubánska torta – lahodné spojenie čerstvých banánov a bohatej parížskej šľahačky, ktoré vytvárajú dokonale vyvážený a osviežujúci dezert. Ideálna voľba pre všetkých milovníkov...
Táto torta sa skladá z nadýchaného kakaového korpusu, tvarohovo smotanovej náplne a kúskami sušienok oreo poliata čokoládovou ganáž polevou. priemer: 24 cm počet porcií: 12...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.



